| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
eto ja o frci a oni izbi frkica pokacile se tijana ajfon i cerka ljube pantovic
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: ja ih slusam ne znam dal mi je zao vise njih sto zarad malo para od sebe prave idiote (ja bih bila stoput gora da sam tamo,garant)
inace favorit mi je sladjana petrusic cura ih samo posmatra i slusa ,dok joj ne nagaze na zulj u prosloj sezoni je patosirala par njih Sto se ne prijavis njima gori i trebaju hahaha prvo nemam tako dobru garderobu drugo nisam zavodnica,a ni macka sa velikim sisama ,guzom a sto se usana tice nikako mi nisu napumpane i ono sto je verovatno najvaznije nije me vozao ni jedan politicar,a boga mi ni kriminalac ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: ja ih slusam ne znam dal mi je zao vise njih sto zarad malo para od sebe prave idiote (ja bih bila stoput gora da sam tamo,garant)
inace favorit mi je sladjana petrusic cura ih samo posmatra i slusa ,dok joj ne nagaze na zulj u prosloj sezoni je patosirala par njih Sto se ne prijavis njima gori i trebaju hahaha prvo nemam tako dobru garderobu drugo nisam zavodnica,a ni macka sa velikim sisama ,guzom a sto se usana tice nikako mi nisu napumpane i ono sto je verovatno najvaznije nije me vozao ni jedan politicar,a boga mi ni kriminalac ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) I to ti nedostaci? Sve to bi te do pobede dovelo, ljudi jedva cekaju neko normalan da udje.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
vladimire odakle si? aj majketi reci mi u kom gradu zivis?
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: vladimire odakle si? aj majketi reci mi u kom gradu zivis? U komsiluku. Valjda je dovoljno. Necu ovde da zakacim.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: vladimire odakle si? aj majketi reci mi u kom gradu zivis? U komsiluku. Valjda je dovoljno. Necu ovde da zakacim. dobro zakaci mi na p.p. ocu da se p.p. isemoooooooo ne spava mi se,a moram da menjam bioritam ,spavam ko mecka do deset i pogubim pola dana
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
vlajko cekam p.p. 
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: vladimire odakle si? aj majketi reci mi u kom gradu zivis? U komsiluku. Valjda je dovoljno. Necu ovde da zakacim. dobro zakaci mi na p.p. ocu da se p.p. isemoooooooo ne spava mi se,a moram da menjam bioritam ,spavam ko mecka do deset i pogubim pola dana Bolje spavaj Mani se PPisanja. jednom je jedna forumasica napisala post "bili na PP pa sada ne znaju koje ime da daju ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Hahaha
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang