| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: i nesto sto smatram kao svoj hendikep kad je ova godina u pitanju a to je sto i pored ovog gore iznad uspeha,koji verovali ili ne ,nikako ne mozes ostvariti ukoliko nisi predusretljiv,kulturan i vaspitan i jos po nesto fino.... dakle....to je saznanje da se zbog svega i svacega,a najvise moje prijamcivosti prema slatkim carima koje danasnjica nosi,u mene uvukla neka zloba.... a nije to zloba,kao ono sad cu da te....al jeste opasna i ja je vidim i osetim i ide mi na zivce i nikako da sednem i ozbiljno,ali zaista ozbiljno razmislim ,sta cu sa njom definitivno je najvazniji osecaj i najvece postovanje kad upoznas coveka koji zraci pozitivnoscu i dobrim delima i ja to zelim,ja to hocu,...videcu dal ce moci al valjda ce moci zelim sebe u 2017,nekako duhovno cistijom,a vi sad pocrkajte tamo od smeha al meni je to najvaznijeeeeeeeee To sto zelis nije smesno i neka ti se zelja ostvari u novoj godini.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
hvala vladimire sto me bar ti zarezujes wucicca ima najlosije moguce misljenje o meni
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
de li je Senka zna li se?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Eto vidis, oni koji ne veruju u Verice su malo cudan soj pa ne vredi da me ubedjujes.
Eto vidiš Vlad kako ti pogrešno čitaš ono što napisah ni jedna reč mi nije ubeđujuća u predhodnom pisaniju da bi divanio sa nekim, moraš naučiti da ga čitaš bez predumišljaja napisah samo svoje skromno mišljenje na tvoju tvrdnju.
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: druga vazna stvar je da mi je porodica iako svi po nekad imamo zdravstvenih problema zdrava Boze hvala ti sto cuvas sve ljude ovog sveta,pa i nas She samo dobar covek je mogao napisati ovakav post i taj nema zlobe u sebi.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zbrisala i ostavila forum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Eto vidis, oni koji ne veruju u Verice su malo cudan soj pa ne vredi da me ubedjujes.
Eto vidiš Vlad kako ti pogrešno čitaš ono što napisah ni jedna reč mi nije ubeđujuća u predhodnom pisaniju da bi divanio sa nekim, moraš naučiti da ga čitaš bez predumišljaja napisah samo svoje skromno mišljenje na tvoju tvrdnju. Obicno u razgovorima ljudi namecu svoje tvrdnje
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Nema mišljenje sa foruma ni o kome, imam mišljenje o nikovima a ljude ne poznajem to su dve dijametralno suprotne osobe, po nekom mom dosadašnjem iskustvu (a i nije mi neko iskustvo, mada za moj pojam i više no dovoljno)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Eto vidis, oni koji ne veruju u Verice su malo cudan soj pa ne vredi da me ubedjujes.
Eto vidiš Vlad kako ti pogrešno čitaš ono što napisah ni jedna reč mi nije ubeđujuća u predhodnom pisaniju da bi divanio sa nekim, moraš naučiti da ga čitaš bez predumišljaja napisah samo svoje skromno mišljenje na tvoju tvrdnju. Obicno u razgovorima ljudi namecu svoje tvrdnje nisam obična, daklem, neNamećem ništa a pogotovu kada je tema vera
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: zbrisala i ostavila forum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Valjda nije ono kuce opet isterala na ovu zimu.
|
|
|
|
|
|
|
|