| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Nema niki več danima ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) što je veoma diskutabilno Eve Vlad nešto sam se upolitičarila šta ima novog kod tebe?!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Nema niki več danima ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) što je veoma diskutabilno Eve Vlad nešto sam se upolitičarila šta ima novog kod tebe?! Bas htedoh da te pitam otkud ti u politici. Nema novoga sve po starom.Kraj godine pa zatisje, odmara se.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Samo da večeram Stižem Prijatno She
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vlad ne poznaš me baš, poznat sam ja politikant blago tebi kad ti zatišje, kod mene brzi voz teK vata zalet ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vlad ne poznaš me baš, poznat sam ja politikant blago tebi kad ti zatišje, kod mene brzi voz teK vata zalet ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Jooooj pa gde nadje onu Vericu, nisi se valda konsultovala sa njom ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vlad ne poznaš me baš, poznat sam ja politikant blago tebi kad ti zatišje, kod mene brzi voz teK vata zalet ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Ova godina mi bila kao retko koja i sada nista ne radim da je ne bih slucajno pokvario
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Šta fale Verici, nema šta žena nije predvidela! Neki bi mogli da je pitaju i za savet, bolje bi smo prošli, no ovako ko morke što trčakramo od milog do nedragog meni je sasvim ok žena ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|