| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: de si vladimire? jbte ne pamtim kad si zadnji put bio na forumu kako je? Bio sinoc. Dobro je, a ti, kako si?
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
umorno jedva cekam neki odmorrrrrrrrrrrrr auuuuuuuuuuuuuu oce li ikad taj odmor,majku mu 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
opet mi vergla ovaj forum opetttttttt
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: umorno jedva cekam neki odmorrrrrrrrrrrrr auuuuuuuuuuuuuu oce li ikad taj odmor,majku mu  Ovde svi hronicno umorni ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: opet mi vergla ovaj forum opetttttttt To Senka nesto zeza od kada nam je pozelela dobro vece forum poceo da koci.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
*Twilight* je napisao: ahahahahahahahahahahahahahaha prcccccccccccccccccccccccccccccccc bila twwwwwww e bas sam ljubomorna tw sem prvog, bolje ti pristaju ova dva smajlija no meni ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: opet mi vergla ovaj forum opetttttttt To Senka nesto zeza od kada nam je pozelela dobro vece forum poceo da koci. zamisli da nam pozeli laku noc,jbte mozda bi ekspodirao monitor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: opet mi vergla ovaj forum opetttttttt To Senka nesto zeza od kada nam je pozelela dobro vece forum poceo da koci. zamisli da nam pozeli laku noc,jbte mozda bi ekspodirao monitor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Salji joj PP da se ne bi slucajno maler usudio.
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: pisi nesto il zaspah Vid nje, hoces pesme da ti pisem. Idi spavaj odmaraj.
|
|
|
|
|
|
|
|