| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
cc ijaooo Senko neka te neka a mene ko šiša jel oš da odem pa ko dodola da naričeš da kiša pada pa od blato da me praviš m al da me nedozivlješ po forum ič jako mi to tvoje voljenje od nedelju dana ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma ja vas sve volim... Vi meni svi dođete k'o da ste mi djeca...mada je to fizički nemoguće za neke od vas...bemliga,jesam li ovo dobro objasnila... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
nisi možeš biti samo moja mama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma tebi ću biti i baba...šta fali... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ijaooo Senko nekate.ba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Molena je napisao: Pozdrav svim forumasima Čini mi se da pišete i da ste aktivni...jako lijepo i sve mi nesto drago, majke mi  Nego, dobih poruku...obavijestiše me neki dragi ljudi, da su svojim očima vidjeli da je Senka negdje napisala da sam joj ja najbolji forumaš...pa kako ne reagirati :treptrep: .... upalila mi se služba obavještavanja, niko nije vjerovao svojim očima šta piše, ali ja... ja sam znala da je to tako Sad su neki drugi ljubomorni, kao sto je Pitt, ali čuj stari...(doslovno stari  ), žao mi je  ... Ljudi nadam se da cu imati malo viska vremena za odmor i za druzenje...kazu ide zima pa da se malo druzimo, ali meni je zima vec dosla, ali nista se sa vremenom i obavezama nije promijenilo...samo mi je zima i hladno je i još mi više vremena treba i to na oblačenje i svlačenje.Negdje se nesto mora podvuci ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Pa dobro su ti dojavili... Šta ću kad volim jake i pametne žene...koje znaju šta žele i kako to sprovesti u djelo... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) moliiiiiiiiiiiiiiiiii,pa de si sve si Senka rekla ko sto jeste,ni malcice nisi preterala ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
inace dobro vece ima li koga?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
opet,jokkkk e pa aj laku noc 
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Vece svima.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pozdrav Vladimire lep vam ostanak ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|