|
| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Laka ti noc
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
neću ja još u sanak pusti al tebi lepe i bezbrižne snove želim
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i laku noc ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pozdrav svim forumasima Čini mi se da pišete i da ste aktivni...jako lijepo i sve mi nesto drago, majke mi  Nego, dobih poruku...obavijestiše me neki dragi ljudi, da su svojim očima vidjeli da je Senka negdje napisala da sam joj ja najbolji forumaš...pa kako ne reagirati :treptrep: .... upalila mi se služba obavještavanja, niko nije vjerovao svojim očima šta piše, ali ja... ja sam znala da je to tako Sad su neki drugi ljubomorni, kao sto je Pitt, ali čuj stari...(doslovno stari  ), žao mi je  ... Ljudi nadam se da cu imati malo viska vremena za odmor i za druzenje...kazu ide zima pa da se malo druzimo, ali meni je zima vec dosla, ali nista se sa vremenom i obavezama nije promijenilo...samo mi je zima i hladno je i još mi više vremena treba i to na oblačenje i svlačenje.Negdje se nesto mora podvuci ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa sta ako je kod tebe zima.. i kod nas je kam gi koFi..aaaaa Molena ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ex kafano pusta li si
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
na kafanu može se piše ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Molena je napisao: Pozdrav svim forumasima Čini mi se da pišete i da ste aktivni...jako lijepo i sve mi nesto drago, majke mi  Nego, dobih poruku...obavijestiše me neki dragi ljudi, da su svojim očima vidjeli da je Senka negdje napisala da sam joj ja najbolji forumaš...pa kako ne reagirati :treptrep: .... upalila mi se služba obavještavanja, niko nije vjerovao svojim očima šta piše, ali ja... ja sam znala da je to tako Sad su neki drugi ljubomorni, kao sto je Pitt, ali čuj stari...(doslovno stari  ), žao mi je  ... Ljudi nadam se da cu imati malo viska vremena za odmor i za druzenje...kazu ide zima pa da se malo druzimo, ali meni je zima vec dosla, ali nista se sa vremenom i obavezama nije promijenilo...samo mi je zima i hladno je i još mi više vremena treba i to na oblačenje i svlačenje.Negdje se nesto mora podvuci ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Pa dobro su ti dojavili... Šta ću kad volim jake i pametne žene...koje znaju šta žele i kako to sprovesti u djelo... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 135 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|