| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
meni sve fercera sem zdravlja ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: pa di si Brale!!! ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) Evo , topim glecere Napravim se frajer , ko reko da se razmrdam malo...zima , previse sjedim..i odem na posao pjeske cca 5km...i nazad ..znaci 10km... I sve je to uredu .. ali...zaboravim kapu.. I posto sam osisan na ''3'' ..evo mi tjeme bjelo ko polarna kapa Topi se polako.. ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: meni sve fercera sem zdravlja ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Pa jos te zeza prehlada ? Ma daj , ozdravljaj . Nema smisla da se tolko zezas s tim .
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
auh pa šta da ti reknem, u formu se ulazi na drugi mnogo bolji i suFtilniji način a mogu ti reći mršavi se 100% zdravo ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: meni sve fercera sem zdravlja ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Pa jos te zeza prehlada ? Ma daj , ozdravljaj . Nema smisla da se tolko zezas s tim . znači injekcije ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Bem ti...Prije bi ti post stigao , da ti ga posaljem po konjaniku u BG
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: auh pa šta da ti reknem, u formu se ulazi na drugi mnogo bolji i suFtilniji način a mogu ti reći mršavi se 100% zdravo ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Nisam te razumio bas ?
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: meni sve fercera sem zdravlja ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Pa jos te zeza prehlada ? Ma daj , ozdravljaj . Nema smisla da se tolko zezas s tim . znači injekcije ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) ![[rolleyes.gif] [rolleyes.gif]](./images/smilies/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
sledeći put pešači s proleća ili leti ... zima je ipak zima ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: sledeći put pešači s proleća ili leti ... zima je ipak zima ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) Ma kakvi . Sutra , udaram kontru na rekontru... Cijeli dan cu biti vani . Treba mi malo oksigena ... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|