| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: Nisam mogao da se prijavim sa "Vladimir" jer je nic zabranjen. Pa Sam morao ponovo da se registrujem sa dodatkom @.
Pazi nic zabranjen, nije dozvoljeno koriscenje tog nica.
pa sta je to cudno? Pa uvek se lik banuje a ovde je nic zabranjen u ostalom pitaj Senku.[/quote] koliko ja imam iskustva sa forumasenjem i catovanjem svuda banuju i nik i ip i sve sto im padne na pamet s tim sto je ovde tolerancija najveca na jednom mnogo,mnogo glupom catu su me banovali zato sto sam napisala da je admin gej zamisli ,zauvek aloooooooooooo pa senka nije banovala ni za sovinizam ,o nacionalizmu da ne pisem
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Манојло, нећу сигурно, свачији труд и рад поштујем и ценим... Поготову тај рад око филма, то нимало лаХко неје јес да на карју све изгледа сјајно и весело ал знам колике су те "порођајне" муке. Ogroman je to posao ,na zalost rezultat cesto bude otanak. Imao sam priliku da par puta gledam kako ih prave . Mislim da ce na proljece, odavde iz Banjaluke , Srpske..ako me intuicija ne vara , na svjetlo dana izaci jedan sjajan film. Mislim da ce biti regionalni hit. Zvace se - MESO - Бјела је почео да снима екстра серију по сценарију Дејана Стоиљковића (Константиново раскршће) била сам на пар сетова... мени је било екстра а њима елем, на доста позоришних проба сам такође била и знам како је радити нешто што на крају има савршен резултат ако не за све, оно бар за онај део гледалишта коме се свиђа с моје стране респект
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
@Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: мсм да је Astra та која банује колко ме сећање служи, а служи фантастиШен Сенка је била банована на овом форуму ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nemoj da te zavara sto Senka nije crvena, moze se podesiti da ima opcije admina a da je boja clana. Знам и сама имам чин на форуму ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ne hvalis se. што бих кад пише ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
astraaaaaaaaaaaaaaaa jel si dosla da me unapredis u super forumasaaaaa? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Ako sam te dobro razumio SHE, Astra je Senka , u onim ''crvenim '' danima ? Hm..dobro je znati.. ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Ako sam te dobro razumio SHE, Astra je Senka , u onim ''crvenim '' danima ? Hm..dobro je znati.. ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) kojim danima? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Вучица je napisao: Знам и сама имам чин на форуму ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ne hvalis se.[/quote] што бих кад пише ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) [/quote] Dobro je znati s kim covek ima posla ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ahahahahahahahahahaha na kraju ce biti da samo ja mogu da banujem,a njh dve su sminka na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i zato pamet u glavu i pazi sta pises!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|