| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Добра ноћ у каФану ![[coffee1-smiley.gif] [coffee1-smiley.gif]](./images/smilies/coffee1-smiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: zasto mi izbaci dva ista posta? zna li neko aj bre momci zivnite,znam da nisam idealno drustvo,al folirajte se malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jesi li na telefonu ili kompu. Divno si drustvo
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Вучица je napisao: Добра ноћ у каФану ![[coffee1-smiley.gif] [coffee1-smiley.gif]](./images/smilies/coffee1-smiley.gif) Zdravo Vucice.
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: moj gazda kuka sto zime nema ahahahahahaha nikako da rasproda jakne i cipele za sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jos ako trgujes u tom kupacem ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ko ce gledati jakne i cizmice. ahaa gledalo se na atributima to bila zajebancija da!radim u sportskoj radnji i zivot mi nije lak  Cuj , radis u sportskoj radnji,...? Jel dobra , bude li sta povoljno ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: zasto mi izbaci dva ista posta? zna li neko aj bre momci zivnite,znam da nisam idealno drustvo,al folirajte se malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jesi li na telefonu ili kompu. Divno si drustvo na kompu kad sam na telefonu pise android 6
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: moj gazda kuka sto zime nema ahahahahahaha nikako da rasproda jakne i cipele za sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jos ako trgujes u tom kupacem ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ko ce gledati jakne i cizmice. ahaa gledalo se na atributima to bila zajebancija da!radim u sportskoj radnji i zivot mi nije lak  Cuj , radis u sportskoj radnji,...? Jel dobra , bude li sta povoljno ? jok 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
POzdrav , Vucice.. Kako si ? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Poslednji put menjao SHE dana 11 Dec 2016, 00:10, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: Jos ako trgujes u tom kupacem ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ko ce gledati jakne i cizmice. ahaa gledalo se na atributima to bila zajebancija da!radim u sportskoj radnji i zivot mi nije lak  Cuj , radis u sportskoj radnji,...? Jel dobra , bude li sta povoljno ? jok  E jbga , onda .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang