| Autoru |
Poruka |
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
PS. Kad se opet ustartam , poslacu vam po koju sliku..
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
moj gazda kuka sto zime nema ahahahahahaha nikako da rasproda jakne i cipele za sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ide mi na ziivce kad mi izbaci dva posta identicna
Poslednji put menjao SHE dana 11 Dec 2016, 00:01, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Bivalo je svakakvih situacija . Evo , proljetos ..loveci , imao sam priliki vidjeti mecku i dva meceta . I ko za inat , mob mi ostao u autu ( ne volim da me zvrckaju u ribolovu )
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Bivalo je svakakvih situacija . Evo , proljetos ..loveci , imao sam priliki vidjeti mecku i dva meceta . I ko za inat , mob mi ostao u autu ( ne volim da me zvrckaju ) vidim ne ides peske i ne svercujes se u busu o majko milaaaa samo ja se svercijem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: ide mi na ziivce kad mi izbaci dva posta identicna ... A toooo....huh, dobroo jee.. a ja mislio , da vidim duplo..
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: moj gazda kuka sto zime nema ahahahahahaha nikako da rasproda jakne i cipele za sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jos ako trgujes u tom kupacem ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ko ce gledati jakne i cizmice.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zasto mi izbaci dva ista posta? zna li neko aj bre momci zivnite,znam da nisam idealno drustvo,al folirajte se malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zasto mi izbaci dva ista posta? zna li neko aj bre momci zivnite,znam da nisam idealno drustvo,al folirajte se malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: moj gazda kuka sto zime nema ahahahahahaha nikako da rasproda jakne i cipele za sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jos ako trgujes u tom kupacem ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ko ce gledati jakne i cizmice. ahaa gledalo se na atributima to bila zajebancija da!radim u sportskoj radnji i zivot mi nije lak 
|
|
|
|
|
|
|
|