| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: odlicno  naspavala sam se nocas,malo napunila energijom i eto me tu? de li su ostalI? Subota, otisli u zivot. tako i treba ja ko penzos,samo poso-kuca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: odlicno  naspavala sam se nocas,malo napunila energijom i eto me tu? de li su ostalI? Subota, otisli u zivot. tako i treba ja ko penzos,samo poso-kuca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisi jedina, ima nas jos. Gde si sinoc?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Senka opet "radi" nema vremena za nas.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
spavala od jedanest do pola jedanaest trebao mi je san jbs ga,zamaram se brze no pre deset godina,alllllll nece mene godinice zezat zezat cu ja njih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: odlicno  naspavala sam se nocas,malo napunila energijom i eto me tu? de li su ostalI? Subota, otisli u zivot. Da bar.. Evo me zavukao se u kucu , poput misa...i samo trepcem.. Tezak mjesec je pred nama , valja biti racionalan.. Pozdrav vam ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: Senka opet "radi" nema vremena za nas. pa vlajko i ja bih radila to sto radi Senka,al nemam s kim ako mislimo na isto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
dobro vece mane ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: spavala od jedanest do pola jedanaest trebao mi je san jbs ga,zamaram se brze no pre deset godina,alllllll nece mene godinice zezat zezat cu ja njih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nekada znaju i godine da lepo stoje coveku.
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: Senka opet "radi" nema vremena za nas. pa vlajko i ja bih radila to sto radi Senka,al nemam s kim ako mislimo na isto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Juuuu, Nisi umorna?
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Pozdrav i Komsinici , djeluje je mi simpatican lik Nadam se da ce navracati cesce ... neka komsiluka.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|