|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
Ona ptičurina...zmijolika.... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vuki mi nedostaje...Vukiiii... ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mojne...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Radisav_Oluja
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
PITT,MEGI,LAZA,MOLENA,TW,ISKRA I OSTALIIIIII I DA SE ZNA NIKO ME NIJE NATERAO DA OVO NAPISEM!!!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Pa sta znam... bilo bi lepo prozboriti po koju sa svima, dugo je vremena proslo.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Senka je napisao: Komšinica Šta li je s tom ženom... ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif) Pogledaj,Komšinice,kada sam ovo napisala... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Senka je napisao: Komšinica Šta li je s tom ženom... ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif) Pogledaj,Komšinice,kada sam ovo napisala... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) s moje tacke gledista, doslo je do zasicenja. fino smo se druzili, a onda su poceli zluradi komentari, spletke, pljuvacine itd. a onda te zivot odvuce na neku drugu stranu i nemas vremena za nekakvo gubljenje,ili ga gubis na drugaciji nacin sve mora da bude dozirano, male kolicine necega ne mogu da stete ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Komsinica je napisao: Senka je napisao: Senka je napisao: Komšinica Šta li je s tom ženom... ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif) Pogledaj,Komšinice,kada sam ovo napisala... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) s moje tacke gledista, doslo je do zasicenja. fino smo se druzili, a onda su poceli zluradi komentari, spletke, pljuvacine itd. a onda te zivot odvuce na neku drugu stranu i nemas vremena za nekakvo gubljenje,ili ga gubis na drugaciji nacin sve mora da bude dozirano, male kolicine necega ne mogu da stete ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Slažem se sa svim što si napisala... Ali,volim što si opet ovde,pa makar će to biti i u 'malim količinama'. ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 20 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|