| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: stari si forumas il te je neko doveo Vrtimo se u krug. Licim li ti i na koga od tih starih forumasa ? ne.al ako ukljucim zdrav razum i verovatnocu ,opet dolazim na isto
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: stari si forumas il te je neko doveo Vrtimo se u krug. Licim li ti i na koga od tih starih forumasa ? ne.al ako ukljucim zdrav razum i verovatnocu ,opet dolazim na isto Sve je kako ti rekoh . Nisam klon . Ja sam ja...Manojlo. Mislim , slican i i u reali . Naravno ne skroz , ali u prilicnoj mjer .
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Ako je kviz gotov, mogli bi na spavanje ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aj vazi,kako ti oces al kad mi neko napise ko ovo sad ti,znam da nesto muva 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: aj vazi,kako ti oces al kad mi neko napise ko ovo sad ti,znam da nesto muva  Sve znam , ali mora se ponekad i vjerovati ljudima .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Ako je kviz gotov, mogli bi na spavanje ? ne tripuj se nije kviz  samo zdrava radoznalost,al posto nemas maste da je golicas i dalje odustajem neka te ,budi mane i uzivaj idemo... laku noc ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: Ako je kviz gotov, mogli bi na spavanje ? ne tripuj se nije kviz  samo zdrava radoznalost,al posto nemas maste da je golicas i dalje odustajem neka te ,budi mane i uzivaj idemo... laku noc ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif) Laka noc....inspektore Naspavaj se fino .
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Bože She,pa šta je s tobom...? Šta joj je...otkud sad ovoliko sumnjičava... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
сем промајче и мене ич ико ооооооооо кафано пуста ли си ![[images/smilies/frizider2.gif] [images/smilies/frizider2.gif]](./images/smilies/images/smilies/frizider2.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356