| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vladimire kakve knjige ,kakvi bakraci?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: leleeeeeeeeeeee kakav li je stiskavac tamo pao?  Brinem za Odina ako su ga izbacili na ovu zimu.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
reci mi ko jos cita? ja sam poslednje procitala onu erotsku na wucicinom
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: vladimire kakve knjige ,kakvi bakraci? Stani malo, brinem za Odina sada vec ozbiljno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: leleeeeeeeeeeee kakav li je stiskavac tamo pao?  Brinem za Odina ako su ga izbacili na ovu zimu. e vala to ne bi bilo fer ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: vladimire kakve knjige ,kakvi bakraci? Stani malo, brinem za Odina sada vec ozbiljno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma ne brini nece mu dlaka fali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: reci mi ko jos cita? ja sam poslednje procitala onu erotsku na wucicinom Jel uz vino kraj kamina. Daj ispricaj kako je bilo.
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: leleeeeeeeeeeee kakav li je stiskavac tamo pao?  Brinem za Odina ako su ga izbacili na ovu zimu. Ko , zasto ?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: leleeeeeeeeeeee kakav li je stiskavac tamo pao?  Brinem za Odina ako su ga izbacili na ovu zimu. Ko , zasto ? Mane da nisi preskocio veceru, nesto si utanjio sa pisanjem.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: reci mi ko jos cita? ja sam poslednje procitala onu erotsku na wucicinom Jel uz vino kraj kamina. Daj ispricaj kako je bilo. jok ne pijem alkohol ma kako je bilo sve mi se dlake nakostresile na vratu eto tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|