| Autoru |
Poruka |
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Senka je napisao: Ne znam koja...i ne znam koji su nickovi bili u pitanju... Da znas bili bi banovani.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
svi tvrdite da je Radisav klon a svi znamo lepo da nije ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: Jedna forumasica imala je klonova da ih se cak i ne seca. A tebi je draga nikada ti nije nazao ucinila sa njima. I cemu strah?
uopste nije u pitanju strah,ako znas da te neko simpa sto mu ne bi reko?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: Jedna forumasica imala je klonova da ih se cak i ne seca. A tebi je draga nikada ti nije nazao ucinila sa njima. I cemu strah?
uopste nije u pitanju strah,ako znas da te neko simpa sto mu ne bi reko? Pa zbog toga se klonovi ne prave hahaha, klon nema svoje ja.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
@Vladimir@ pa šta onda ima taj klin tj klon????
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: Jedna forumasica imala je klonova da ih se cak i ne seca. A tebi je draga nikada ti nije nazao ucinila sa njima. I cemu strah?
uopste nije u pitanju strah,ako znas da te neko simpa sto mu ne bi reko? Pa zbog toga se klonovi ne prave hahaha, klon nema svoje ja. onda to znaci da tog klona nikad ne mozes upoznati,on to ne zeli jer realno i ne postoji? hmmmmmmm...
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Вучица je napisao: @Vladimir@ pa šta onda ima taj klin tj klon???? Nista za jednokratnu upotrebu je. Imas ih forumskih a imas i od forumasa, to je velika razlika.
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: Jedna forumasica imala je klonova da ih se cak i ne seca. A tebi je draga nikada ti nije nazao ucinila sa njima. I cemu strah?
uopste nije u pitanju strah,ako znas da te neko simpa sto mu ne bi reko? Pa zbog toga se klonovi ne prave hahaha, klon nema svoje ja. onda to znaci da tog klona nikad ne mozes upoznati,on to ne zeli jer realno i ne postoji? hmmmmmmm... Upravo tako.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Ja mislim da samo Vladimir može znati ko je Radisav_Oluja...ako je on ičiji klon... 
|
|
|
|
|