| Autoru |
Poruka |
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: Ebe me baterija la laptopu.. jednom rukom tipkam, drugom okrecem dinamu .. Nista , punjac.. ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Ja mislila zanimaš se piletinom ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) A ja mislio upario je sa kobasicom pa se sladi a on vrti dinamu tja.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Vidim...tj.čitam...fino se zabavljate... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Spori ste Samo neke kritike od tebe .. pobogu ,daj koju pohvalu...jebogati.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: Manojlo je napisao: Ebe me baterija la laptopu.. jednom rukom tipkam, drugom okrecem dinamu .. Nista , punjac.. ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Ja mislila zanimaš se piletinom ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) A ja mislio upario je sa kobasicom pa se sladi a on vrti dinamu tja. Da mi nije Senka rekla da si muško,rekla bi ovo piše žena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: Spori ste Samo neke kritike od tebe .. pobogu ,daj koju pohvalu...jebogati.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Ima ko tebe da pofali
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: Da mi nije Senka rekla da si muško,rekla bi ovo piše žena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne bih ja bas sve Senki verovao ![[images/smilies/fumepipe.gif] [images/smilies/fumepipe.gif]](./images/smilies/images/smilies/fumepipe.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: Da mi nije Senka rekla da si muško,rekla bi ovo piše žena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne bih ja bas sve Senki verovao ![[images/smilies/fumepipe.gif] [images/smilies/fumepipe.gif]](./images/smilies/images/smilies/fumepipe.gif) A što Vladimire?Meni ništa zlo nije uradila,a ako jeste,njoj na obraz
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349