| Autoru |
Poruka |
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: OK , aj sad i meni objasnite.. ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif) Pa jesi bio na temi ili ne kada si juce spominjao stvarcicu ja sam mislio da jesi. Bio sam , ali pomislio sam da se zajebavas , i sad ne znam o kakvoj je stvarcici rijec .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
udji na link i vrati stranu unazad
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: OK , aj sad i meni objasnite.. ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif) Pa jesi bio na temi ili ne kada si juce spominjao stvarcicu ja sam mislio da jesi. Bio sam , ali pomislio sam da se zajebavas , i sad ne znam o kakvoj je stvarcici rijec . Jooooj pa koju stvar je uzela u svoje ruke?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
vladimire mnogo si perverzan
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
SHE je napisao: i obavezno senka da garantuje za tebe sad bih ti usi iscupala senka,kako imas duse da me lazes  jos jedanput da ponovim da senka vidi
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: OK , aj sad i meni objasnite.. ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif) Pa jesi bio na temi ili ne kada si juce spominjao stvarcicu ja sam mislio da jesi. Bio sam , ali pomislio sam da se zajebavas , i sad ne znam o kakvoj je stvarcici rijec . Jooooj pa koju stvar je uzela u svoje ruke? Ahaaa...ta mala..simpaticno , nema sta ..ne bih da vam kvarim , ismijaste se...ali gdje je tu poveznica sa kloniranjima ?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356