| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Nemoj to vise Vladimire raditi , nije u redu , naskodices ovom forumu koji pokusava da se vrati na staze stare slave Ljudi , ajmo spavati .. Nic nista ne znaci ili si dobar sa covekom ili ne. ili si ranije bio prda pa zasrao stvar i plasis se da ti nece biti oprosteno svasta moze da bude
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
laku noc idem i ja a senki sam cula glas da znate da je zensko,samo sto nema garant godina koliko pise meni zvuci dosta mladje
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Pa dobro ...kakav je to forum , ako nema nekakvih intriga ili prljavog vesa... Ode , a ne rece nam , ko ubi Kenedija ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Nemoj to vise Vladimire raditi , nije u redu , naskodices ovom forumu koji pokusava da se vrati na staze stare slave Ljudi , ajmo spavati .. Nic nista ne znaci ili si dobar sa covekom ili ne. ?? Ne razumijem ... Recimo ja sam dobar sa sin brutalni a znam ga i pod drugim nicovima i ne moze da se sakrije od mene kao i ja od njega.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Alo ljudi...znam čovjeka...šta ste naspjeli na njega..
Rekao je za klona,ja ga banovala...i kraj te priče...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Nemoj to vise Vladimire raditi , nije u redu , naskodices ovom forumu koji pokusava da se vrati na staze stare slave Ljudi , ajmo spavati .. Nic nista ne znaci ili si dobar sa covekom ili ne. ?? Ne razumijem ... Recimo ja sam dobar sa sin brutalni a znam ga i pod drugim nicovima i ne moze da se sakrije od mene kao i ja od njega. a ja imam odlicnu intuiciju e moj cane ,pa sta se krijes?
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Nemoj to vise Vladimire raditi , nije u redu , naskodices ovom forumu koji pokusava da se vrati na staze stare slave Ljudi , ajmo spavati .. Nic nista ne znaci ili si dobar sa covekom ili ne. ?? Ne razumijem ... Recimo ja sam dobar sa sin brutalni a znam ga i pod drugim nicovima i ne moze da se sakrije od mene kao i ja od njega. Odakle tipkas ... drzava ..grad.. ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Alo ljudi...znam čovjeka...šta ste naspjeli na njega..
Rekao je za klona,ja ga banovala...i kraj te priče... senka sedi dole ,ko ga napao,diskutujemo i ne prekidaj dok otkriva mahinacije ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mane ili vladimir je cane hmmm....
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
She...griješiš...nije ti on Cane... I Mane,čovjek sada piše sa svoje IP....
|
|
|
|
|