| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
kako ne znaš...pa ti i ja smo ga vidjele Ja mrzim po noći spavati...više po danu... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: ja nisam ni za prvi hahahhahahahha okle bre znam, čim ima decu mora da je decenijama ženjeT il bar sveže razveden nemam pojma Senko pitaš me jbte ko da s njega kafenišem svaki dan ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa dobro...znaš da smo nas dvoje bili dobri...dvije žene,dva djeteta...tad je bio razveden...znači,to bi mu mogla biti treća... ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) auk malom nije bilo dosta 2X no moro i treći e pa stvarno je hahha neka ga, daj bože ovaj da mu potraje
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: kako ne znaš...pa ti i ja smo ga vidjele Ja mrzim po noći spavati...više po danu... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) izbrisala sam ga iz secanja,ne pamtim ucenjivace ja po danu vise radim,a po nocu vise spavam 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma švalerčina je on... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Ma švalerčina je on...  da li si upoznala Jugu????????????????
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: kako ne znaš...pa ti i ja smo ga vidjele Ja mrzim po noći spavati...više po danu... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) izbrisala sam ga iz secanja,ne pamtim ucenjivace ja po danu vise radim,a po nocu vise spavam  Ma daj...on se samo zezao...a i ja... Eno,pogledaj aktivne teme... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Ma švalerčina je on...  da li si upoznala Jugu???????????????? Sa tog chata? Nisam nikog osim Zlaje i Kimija...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pozdravljam idem ipak u krevet ma zezajte se,ko se zeza zlo ne misli samo se vi zajebavajte,dok i meni ne fikne u glavu ,pa se onda spradjte do mile volje 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: pozdravljam idem ipak u krevet ma zezajte se,ko se zeza zlo ne misli samo se vi zajebavajte,dok i meni ne fikne u glavu ,pa se onda spradjte do mile volje  Ma šta ima da ti fikne...hahaa... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Ma švalerčina je on...  da li si upoznala Jugu???????????????? Sa tog chata? Nisam nikog osim Zlaje i Kimija... ne znaš šta si propustila u životu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|