| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dobro vladimire,reci ko si?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: vladimire otvorila sam ti spomenar da to kad se naljutis pisemo srceparajuce poruke  Hvala SHE ali ja se tesko ljutim, pitaj Senku ako ne verujes. senka jel ovo istina? Jeste...sve je istina... 
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: vladimire otvorila sam ti spomenar da to kad se naljutis pisemo srceparajuce poruke  Hvala SHE ali ja se tesko ljutim, pitaj Senku ako ne verujes. senka jel ovo istina? Jeste...sve je istina...  onda ti znas ko je vladimir? 
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: dobro vladimire,reci ko si? Vladimir, ako ne verujes pitaj Senku hahaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: dobro vladimire,reci ko si? Vladimir, ako ne verujes pitaj Senku hahaha vladimire ,neka te
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Вучица je napisao: Manojlo od alkohholnih pića isključivo koristim orahovaču kao lek tj melem... radžom volem ruke da namažem kad je ona od 100 gradi da mi koža omekne čaša vina da al jbga ne sećam se kada sam je pila poslednjeg puta... tako da, anatialkos 100% Ima ti donesem domaće orahovače,iz moje proizvodnje,kad budem dolazila na proljeće. I ima da napravimo žurku kod mene...može i Vladimir doći... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Manojlo od alkohholnih pića isključivo koristim orahovaču kao lek tj melem... radžom volem ruke da namažem kad je ona od 100 gradi da mi koža omekne čaša vina da al jbga ne sećam se kada sam je pila poslednjeg puta... tako da, anatialkos 100% Ima ti donesem domaće orahovače,iz moje proizvodnje,kad budem dolazila na proljeće. I ima da napravimo žurku kod mene...može i Vladimir doći... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) obećanje loodom radovanje al neka ti bude ipak je moja oraovača nenadmašna ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
u to ime 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: Manojlo od alkohholnih pića isključivo koristim orahovaču kao lek tj melem... radžom volem ruke da namažem kad je ona od 100 gradi da mi koža omekne čaša vina da al jbga ne sećam se kada sam je pila poslednjeg puta... tako da, anatialkos 100% Zezam se , bolan... Nisam ni ja bas tip koji se ubija alkoholom. Al bude..sporadicno . Zanimljivo , da su mi najljepsa pijanstva , bila sa zenama .. stvarno..
|
|
|
|
|
|
|
|