| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vladimire otvorila sam ti spomenar da to kad se naljutis pisemo srceparajuce poruke 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Vuki,bolan...pa gdje si mi ti... ![[images/smilies/upitnik.gif] [images/smilies/upitnik.gif]](./images/smilies/images/smilies/upitnik.gif) evo me bolujem  imam temperaturu ... pobegle mi neke i koze i ovce ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
još kad bi se manje PPeisala Senka pa i koju da razmenimo vako... samo piškenje u vetar ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: vladimire otvorila sam ti spomenar da to kad se naljutis pisemo srceparajuce poruke  Hvala SHE ali ja se tesko ljutim, pitaj Senku ako ne verujes.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: vladimire otvorila sam ti spomenar da to kad se naljutis pisemo srceparajuce poruke  Hvala SHE ali ja se tesko ljutim, pitaj Senku ako ne verujes. senka jel ovo istina?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MEGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VRATI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: glupo mi samo ono pisanje horor... znamo da je žito život tako da, svaki film iseckan frejmovima može da bude prikazan i vako i nako elem, dobro odrađen ovaj kratkometražni  Pa ima elementa horora ..bez njih nije moglo . Fora i jest u tome , sto se u ovom filmu tako jasno vidi manipulacija kadrom i zvukom . Tj ... kako nas autor za cas , provede iz jedne , u potpuno drugu emociju . No , sitni su sati... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ...os ti tresnut tekilu ? ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: MEGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VRATI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Mislim da se megi udala i izrodila buljuk dece, samo je to moglo da je spreci da se ne pojavljuje.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo od alkohholnih pića isključivo koristim orahovaču kao lek tj melem... radžom volem ruke da namažem kad je ona od 100 gradi da mi koža omekne čaša vina da al jbga ne sećam se kada sam je pila poslednjeg puta... tako da, anatialkos 100%
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: MEGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VRATI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Mislim da se megi udala i izrodila buljuk dece, samo je to moglo da je spreci da se ne pojavljuje. ahahahahahahahaha kako ti znas o kojoj megi ja pisem ahahahahahaha vidi s li ti to?stari forumas 
|
|
|
|
|
|
|
|