|
| Autoru |
Poruka |
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Jbga , knjiga daje vise prostora . Osim toga , sami je ''reziramo'' ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) da, da Neverovatna je podudarnost da sam knjigu kupila samo dva dana pre no što ću videti "preporuku" iz istog razloga je film i pogledan u svakom slučaju, vrede preporuke  Eee , Vucice...Akd caskom pogledaj onaj zadnji , kratki..traje pet minuta.. Pa mi reci , da li ti se dopao ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: jel gleda neko seriju BARKA? De podsjeti me , o cemu se radi.. spanska serija
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: Ima li ovde muzike, ili svako svira za sebe. ovo je forum,nije radio chat  al mozes da pustis nesto i za nas 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
odok da vim, mora da je kratko ali slatko 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: Ima li ovde muzike, ili svako svira za sebe. Eno ti ga dzubok su cosku , ajde pusti ti neku...Ja zovem turu.. Senka , daj svima tekilu ..So i limun sam ponio od kuce .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
senka gledala sam tvoje oslikane pesme ,ja sam bog mi zabopravila kako se to radi a kad se setim kako mi se nekad svidjalo ,hmm
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
A da Senka zapeva, onako u ime starog prijateljstva.
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: jel gleda neko seriju BARKA? De podsjeti me , o cemu se radi.. spanska serija Jbga , nisam odavno... Gledo sam davno jednu , mislim da se zvala Esmeralda , ili tako nekako... Imala je dugu , kofrcavu kosu ,crnu... I tako..
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
s3enka popravi mi komande
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 64 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|