| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
sunce ti **bem,sad ce da nagrnu sve zene na forum ahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Mane da ti se zafalim na onaj "Preporučeni film"... jbga očekivah od istog mlogo više ...al nije loše pogledati Snouden-a, mada, knjiga mi je ipak bolja 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Pozdrav Vucice . ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Odma da ti kazem , procito sam dio onog sto si sinoc postavila ... Dopalo mi se ono od Mirjane B. Mojsilovic.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
za koji dan ima i tw i molena da stignu p.s. senka vrati mi ovaj iznad smajli na prvu stranu,inace dolazim da te ustrojim 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Pozdrav Vucice . ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Odma da ti kazem , procito sam dio onog sto si sinoc postavila ... Dopalo mi se ono od Mirjane B. Mojsilovic. Hvala Manojlo na čitanju ume da bude zanimljivo, dok ne preteram s politiku ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Mane da ti se zafalim na onaj "Preporučeni film"... jbga očekivah od istog mlogo više ...al nije loše pogledati Snouden-a, mada, knjiga mi je ipak bolja  Meni je bio dobar . Fora je u tome , sto se ocekuje da glavni lik bude harizmatican , a on to nije..Po meni , zasto bi bio?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: sunce ti **bem,sad ce da nagrnu sve zene na forum ahahahahahahahahahaha od kada sam ja to "sve žene"?! ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Вучица je napisao: Mane da ti se zafalim na onaj "Preporučeni film"... jbga očekivah od istog mlogo više ...al nije loše pogledati Snouden-a, mada, knjiga mi je ipak bolja  Vece i vama. Ako volite citati trebace vam 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Nego ,Vucice, pogledaj onaj kratki .. Bas me kopka , hoce li ti se dopast ?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Mane da ti se zafalim na onaj "Preporučeni film"... jbga očekivah od istog mlogo više ...al nije loše pogledati Snouden-a, mada, knjiga mi je ipak bolja  Meni je bio dobar . Fora je u tome , sto se ocekuje da glavni lik bude harizmatican , a on to nije..Po meni , zasto bi bio? A ne misilim to, meni je inače taj glumac odličan, samo napisah da mi je knjiga ipak bolja, odnosno, detaljnija 
|
|
|
|
|
|
|
|