|
| Autoru |
Poruka |
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Ma znas sta ...lakse mi ici na posao , po ruznom vremenu Nije mi ga zao provesti na poslu . Jeba je , kad je fin dan , a ja ga gledam kroz prozor .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma mene smara zimaaaaa a kad je lepo vreme,cini mi se mogu raditi bez prestanka
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: ma mene smara zimaaaaa a kad je lepo vreme,cini mi se mogu raditi bez prestanka Nemoj bez prestanka , evo , najezio sam se . Prepade me . A kad cu pecat , i jos stosta ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nego zasto si skinuo sliku/
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: nego zasto si skinuo sliku/ Hm Ne mogu ti poslat PP. Zasto nece ? Ajde , javi se ti meni prva .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne znam zasto nece moras pitat Senku
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Ne ide , pa ne ide.. Ko da razbijam ''Enigmu''.. Pitacu Senku , zasto ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Ne ide , pa ne ide.. Ko da razbijam ''Enigmu''.. Pitacu Senku , zasto ? zato sto je Senka vlasnik foruma,ako neko zna zbog cega je to tako to je ona a mozda sam i ja pritisla opciju da ne dobijam p.p ne znam nema veze,svakako mozes pisati ovde,nema policije,ako nesto krijes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: Ne ide , pa ne ide.. Ko da razbijam ''Enigmu''.. Pitacu Senku , zasto ? zato sto je Senka vlasnik foruma,ako neko zna zbog cega je to tako to je ona a mozda sam i ja pritisla opciju da ne dobijam p.p ne znam nema veze,svakako mozes pisati ovde,nema policije,ako nesto krijes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne krijem nista , naravno ...Nego mi je malo bzze , ovako.. SHE , Manojlo i 9 gostijuMi mu dodjemo poput onih ''Parova'' ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: Manojlo je napisao: Ne ide , pa ne ide.. Ko da razbijam ''Enigmu''.. Pitacu Senku , zasto ? zato sto je Senka vlasnik foruma,ako neko zna zbog cega je to tako to je ona a mozda sam i ja pritisla opciju da ne dobijam p.p ne znam nema veze,svakako mozes pisati ovde,nema policije,ako nesto krijes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne krijem nista , naravno ...Nego mi je malo bzze , ovako.. SHE , Manojlo i 9 gostijuMi mu dodjemo poput onih ''Parova'' ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) sto parova?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 91 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|