| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Pa što se tu okači jbt...ima posebna rubrika za too... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) ne zna Senka brisi brzo! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ima da mi oma se skupe sve tw i molene sa foruma mi otmu baju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: bogaaaaaaaaaa miiii mane jesil ovo ti???? skroz sio moj tipppppppppp ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) E pa , ''lepo''... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: bogaaaaaaaaaa miiii mane jesil ovo ti???? skroz sio moj tipppppppppp ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) E pa , ''lepo''... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Senka je napisao: Pa što se tu okači jbt...ima posebna rubrika za too... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) ne zna Senka brisi brzo! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ima da mi oma se skupe sve tw i molene sa foruma mi otmu baju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: Ma odo ja...samo vi nastavite...  Cek , pa ja i Sanu postavio , nebil se vratila u kafanu . Aj sad , obrisi ribara ... ![[cool1.gif] [cool1.gif]](./images/smilies/cool1.gif) Ode ribar na atribute...ko te Ćero da se kačiš hahaaa...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja sacuvala sliku da ga gledam svaki dan....po malo 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Senka je napisao: Manojlo je napisao: Senka je napisao: Ma odo ja...samo vi nastavite...  Cek , pa ja i Sanu postavio , nebil se vratila u kafanu . Aj sad , obrisi ribara ... ![[cool1.gif] [cool1.gif]](./images/smilies/cool1.gif) Ode ribar na atribute...ko te Ćero da se kačiš hahaaa... Ne zajebaj..obrisi stvarno.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
auuuuuuuuuuu Maneee,pa de si bio do sad?! aj reci mi majke ti? ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: Manojlo je napisao: Senka je napisao: Ma odo ja...samo vi nastavite...  Cek , pa ja i Sanu postavio , nebil se vratila u kafanu . Aj sad , obrisi ribara ... ![[cool1.gif] [cool1.gif]](./images/smilies/cool1.gif) Ode ribar na atribute...ko te Ćero da se kačiš hahaaa... Ne zajebaj..obrisi stvarno. Senka stvarno brisi i ja insistiram 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: auuuuuuuuuuu Maneee,pa de si bio do sad?! aj reci mi majke ti? ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) Vato ribu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|