|
Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Piit je napisao: Auuuuu,kako me nahvali,znam da nije tako,ali,svejedno,hvala ti,Hrkija mi mnogo pozdravi,to iskreno kazem,i neka izgura to,i nek mu to bude skola,pp-ove ti saljemhahahaahha Pssstt pa mora neko da te hvali .... ko ce koga nego svoj svoga salu na stranu.... ja volim tebe citati. Ja bi ujutru kada dodjem na poso otvorila stranicu gde si pre pisao... samo da procitam tvoj blog i Megin... sad nema potebe za tim ... mogu da vas citam ovde... i lepo me nasmijes ... od srce!!! Vladimiru cu preneti pozdrave od tebe ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: Auuuuu,kako me nahvali,znam da nije tako,ali,svejedno,hvala ti,Hrkija mi mnogo pozdravi,to iskreno kazem,i neka izgura to,i nek mu to bude skola,pp-ove ti saljemhahahaahha Pssstt pa mora neko da te hvali .... ko ce koga nego svoj svoga salu na stranu.... ja volim tebe citati. Ja bi ujutru kada dodjem na poso otvorila stranicu gde si pre pisao... samo da procitam tvoj blog i Megin... sad nema potebe za tim ... mogu da vas citam ovde... i lepo me nasmijes ... od srce!!! Vladimiru cu preneti pozdrave od tebe ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) Pozdravi ga od mene i Megan!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Piit je napisao: *Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: Auuuuu,kako me nahvali,znam da nije tako,ali,svejedno,hvala ti,Hrkija mi mnogo pozdravi,to iskreno kazem,i neka izgura to,i nek mu to bude skola,pp-ove ti saljemhahahaahha Pssstt pa mora neko da te hvali .... ko ce koga nego svoj svoga salu na stranu.... ja volim tebe citati. Ja bi ujutru kada dodjem na poso otvorila stranicu gde si pre pisao... samo da procitam tvoj blog i Megin... sad nema potebe za tim ... mogu da vas citam ovde... i lepo me nasmijes ... od srce!!! Vladimiru cu preneti pozdrave od tebe ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) Pozdravi ga od mene i Megan! Pa naravno, tvoju rodicu sam jos juce obavestila da je odoso isto tako ga pozdravila, kao ti od srce!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma dobra je moja rodica,samo se lako naljuti,hahahahaha,ali to je zbog njive i međe,,,,
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Piit je napisao: Ma dobra je moja rodica,samo se lako naljuti,hahahahaha,ali to je zbog njive i međe,,,, Pa i ja bi.. zato nemoj ni njive ni medje da joj diras... opasna je ona ... zato nemo diras lava dok spava a ovako je janje ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: Ma dobra je moja rodica,samo se lako naljuti,hahahahaha,ali to je zbog njive i međe,,,, Pa i ja bi.. zato nemoj ni njive ni medje da joj diras... opasna je ona ... zato nemo diras lava dok spava a ovako je janje ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ma je,ali kad je međa u pitanju,nema popusta,zamisli uzela je i obula gumene cizme,i sjekiru,pa ti priđi,samo da se nije naljutila radi onoga moga teksta otprije,da se nije mozda pronasla tu!?A jes zavrnuta,hahahahaah
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Piit je napisao: Ma je,ali kad je međa u pitanju,nema popusta,zamisli uzela je i obula gumene cizme,i sjekiru,pa ti priđi,samo da se nije naljutila radi onoga moga teksta otprije,da se nije mozda pronasla tu!?A jes zavrnuta,hahahahaah Koji tekst od pre? Za glasanje avatara? Ma neverujem ... niti se ona tu pronasla a ni ja... evo ti primer... ja sam glasala tj. moj sin za Layu, a ja i ona nismo pisale evo 3,4,5 meseci... Tako isto znam da je ona isto po tome koji joj je lep .. nego da ti nisi malo ljubumoran sto za tvoj niko ne glasa? Evo ovim putem apelujem dragi forumasi glasajte za Pitov avatar jer je ocigledno da je je njegov najlepsi od svih! Samo kako vas molim tako ce i pobediti nas dragi Pitt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: Ma je,ali kad je međa u pitanju,nema popusta,zamisli uzela je i obula gumene cizme,i sjekiru,pa ti priđi,samo da se nije naljutila radi onoga moga teksta otprije,da se nije mozda pronasla tu!?A jes zavrnuta,hahahahaah Koji tekst od pre? Za glasanje avatara? Ma neverujem ... niti se ona tu pronasla a ni ja... evo ti primer... ja sam glasala tj. moj sin za Layu, a ja i ona nismo pisale evo 3,4,5 meseci... Tako isto znam da je ona isto po tome koji joj je lep .. nego da ti nisi malo ljubumoran sto za tvoj niko ne glasa? Evo ovim putem apelujem dragi forumasi glasajte za Pitov avatar jer je ocigledno da je je njegov najlepsi od svih! Samo kako vas molim tako ce i pobediti nas dragi Pitt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,ma kakvi moj avatar,to nije avatar nego slika glumca,ali ne govorim o tome postu nego o ovome sto sam danas pisao KAKO BITI ZAPAZEN NA FORUMU!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde Marijetka kissi kissi,pišemo se!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gresnice hell jesi li tu!?
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 20 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|