31. decembar...Dogovorio sa prijateljima da Novu docekamo zajedno u jednom kaficu ...Sa mnom bila , djevojka sa kojom sam bio u vezi...
Ali , ko sto se to zna desiti , ja kreno slaviti vec 31. ujutro...i...odvalio se vec do popodneva .
Oko , 19 , dodje djevojka , a ja tresten..Pa obeco si ljudima, veli...Jbga...velim ja ..
Nesto poslije , dodjose njih par po mene . Meni malo neugodno..Dobro , kazem im..sacekajte...Odem pod tus , mala mi napravi bokal limunade , i nekako dodjem sebi , i odem s njima..
Tamo , naravno pili svi , i ja sa njima...svi se odvale , a ja , za neko cudo , dobar...najbolji od svih..
A mala mi se pukla totalno...ko nikad ..
I idemo preko nekog parkinga , njoj se smucilo ...ja ko pravi dzentlmen , drzo sam joj glavu dok je pored nekog auta povracala... drustvo odmakelo dvadesetak metara dalje ..
Kad je zavrsila s povracanjem , onako pijana , sto bi vi zene rekle , pripiski joj se..WC nigdje u blizini ...Nist , cucne ona pored auta , i spasi se..
Kad je zavrsila , obuce gace , popravi suknju....i ... tek tad upratimo , da je auto , puno zabezeknutih ljudi...
Odemo polako... ne okrecuci se.. Tri dana smo se smijali .