| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: tu sam senka dobro sam malo sam nervozna oces da mi menjas sliku? Nemoj , bas mi dobra. Vec sam se naviko na nju . ja ne mogu nikako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nemoj , jbtee..ko lutka si mi tu ..Ko upisana ![[images/smilies/fumepipe.gif] [images/smilies/fumepipe.gif]](./images/smilies/images/smilies/fumepipe.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: Ehhheeej...evo i mene... Dobro veče...kako ste vas dvoje? Pa dobro , gazdarce...Ostavla si kafanu samu . Narod ulazi i mukte se oblokava..... Ove cure ispred kafanceta ( bac oko kroz prozor)..  ... popili su ti , brat - bratu , dvije gajbe pive.. Ma nisam ja gazdarica od kafane...gazda je Trile...a njega niĐe... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
de mane ne sprdaj se ko da cekam bus sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: pricaj maneeeee Al...odma da kazem , potrajace...nemam bas neku daktilo klasu.. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da znas Senka da mi sad i Trile fali auuuuuuuu kako covek moz da se uzeli,sveg i svaceg 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Eeee...jel tako...  E vidiš...meni najviše fali Trile... Pa Komšinica...
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: de mane ne sprdaj se ko da cekam bus sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nemoj ti meni tu pricat ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif) kako izgledas...Valjda ja znam bolje . I tacka , o mjenjanju avatara ti .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Eeee...jel tako...  E vidiš...meni najviše fali Trile... Pa Komšinica... a meni pittt,megi,pa ne znam koga bih preeee
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
A brate i onaj Cas mi fali...čudo jedno... 
|
|
|
|
|