| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
bilaaaaaaaaa molena ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
SHE je napisao: bilaaaaaaaaa molena ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Bila...voljela bih da češće navrati...
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Senka je napisao: Ehhheeej...evo i mene... Dobro veče...kako ste vas dvoje? Pa dobro , gazdarce...Ostavla si kafanu samu . Narod ulazi i mukte se oblokava..... Ove cure ispred kafanceta ( bac oko kroz prozor)..  ... popili su ti , brat - bratu , dvije gajbe pive..
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: bilaaaaaaaaa molena ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Bila...voljela bih da češće navrati... ma sta ce nam,ne mogu je citat,samo o sexu pise  a ja to ne mogu trpit,pa se jedem i nerviram ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: tu sam senka dobro sam malo sam nervozna oces da mi menjas sliku? Nemoj , bas mi dobra. Vec sam se naviko na nju .
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: Ehhheeej...evo i mene... Dobro veče...kako ste vas dvoje? Pa dobro , gazdarce...Ostavla si kafanu samu . Narod ulazi i mukte se oblokava..... Ove cure ispred kafanceta ( bac oko kroz prozor)..  ... popili su ti , brat - bratu , dvije gajbe pive.. ahahahahahahahahahahahahahahaha de nadjeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Eto,She...ne da Mane da te mijenjam...hahaaa
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
molim te senka promeniiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: Senka je napisao: Ehhheeej...evo i mene... Dobro veče...kako ste vas dvoje? Pa dobro , gazdarce...Ostavla si kafanu samu . Narod ulazi i mukte se oblokava..... Ove cure ispred kafanceta ( bac oko kroz prozor)..  ... popili su ti , brat - bratu , dvije gajbe pive.. ahahahahahahahahahahahahahahaha de nadjeeeeeeeeeeeee Podsjetila me na jednu situaciju...Ocete da vam je ispricam ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: tu sam senka dobro sam malo sam nervozna oces da mi menjas sliku? Nemoj , bas mi dobra. Vec sam se naviko na nju . ja ne mogu nikako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|