| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: O Božeeee...da odem ja...neću ljubomoru ... Može li ovaj...  More   ( radi ![[daslazemse.gif] [daslazemse.gif]](./images/smilies/daslazemse.gif) Dobro...ubaciću ga onda u ostale,i biće u vrhu...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
mogla bi da proberes smajlije
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: SHE je napisao: SEnka mnogo paznje poklanjas Manetu  Pa mogla bi i ti malo...nemoj da nam pobjegne,šta ti je... ma de ce on sad kad zna da imas rakiju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vjerujem da ima i on...mi ovde svi pečemo rakiju...takav smo kraj... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Senka je napisao: Manojlo je napisao: Senka , jel ti rakija cemu ?
Ima i šljivovice...i jabukovače...a ima još i dunjevaše od prošle godine... Svi kažu da je super...ali ja ne pijem,pa ti ne mogu iz prve ruke reći... Cim ti ne pijes , sumnjivo mi to.. Kako onda znas da je dobra ? A imas li uz to mrvu ljutog sira , il koji cvarak , bar ?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: mogla bi da proberes smajlije Kako to misliš...i koje...?
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pazi ovog Maneta ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ,odma bi guzicom u frizider
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: mogla bi da proberes smajlije Kako to misliš...i koje...? mozda ih ima previse samo to
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Sta je cudno sto pitam za rakiju ? Ups , pa ovo je pekara ...prastajte cure ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) ja mislio kafana
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jbga ja pomislila on stvarno pita pa sve mislim da ce ti zakuca na vikendicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: jbga ja pomislila on stvarno pita pa sve mislim da ce ti zakuca na vikendicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mislis, kao neka virtuelna stvarnost ?
|
|
|
|
|
|
|
|