| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Dobro veče Dobro She,jbt...pa što napadaš čovjeka...sinoć se registrovao... Teo je mod nick već odavno... oooooooooooooooo,Senka de si ti da znas da sam te falila na nekim catovima rekla sam im ,nek crknu od muke da nema boljeg admina pa bre ti ne banujes ni kad te na kolenima covek moli a neki za svako slovce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sto bre da politicimo kad je bolje da vodimo ljubav Pozovi tu raju sa chatova ovde na forum...da malo političimo...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jbte ne znam vise ni da odgovorim na post ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Manojlo je napisao: Senka , sta si to slusala ? Na Al Jazeeri bili neki gosti i priča o uhapšenim Hrvatima... Pa Domazet priznaje da je sve akcije on ovde osmišljavao...ali da su morali da se bore protiv agresora,,,tj,protiv nas...mamu im...
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
![[images/smilies/d89.gif] [images/smilies/d89.gif]](./images/smilies/images/smilies/d89.gif) Nego , cure... valjal avatar ? Trazio sam neki , nako ...relax Prostirka je cista runska vuna , i prija bas, bas.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pravi...onako nježan...bebeći... ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mane moze bebeci,a meni turas neku vamp zenu,a?!
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa on je sam birao...da sam mu ja birala,ko zna šta bi to bilo... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Senka je napisao: Pravi...onako nježan...bebeći... ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif) Nesto sam onda , zajebo...Htio sam da bude macho ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa otkud beba da bude macho... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: Pravi...onako nježan...bebeći... ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif) Nesto sam onda , zajebo...Htio sam da bude macho ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Samo me treba opkoraciti . ( ja nista ne radim) ( smajli , koji se smije ...ne mogu ga naci )
|
|
|
|
|
|
|
|