| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel imas veliku il malu kucu?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
znaci ti nisi Teo? ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: znaci ti nisi Teo? ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ne ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) , ja sam Manojlo A sad mi objasni potanko , koji Teo ?
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: jel imas veliku il malu kucu? Nako. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Dobro veče Dobro She,jbt...pa što napadaš čovjeka...sinoć se registrovao... Teo je mod nick već odavno...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Manojlo, Senka, SHE, Teo i 13 gostiju ovaj brate mili,jel vidis da lepo na dnu stranice stoji Teo u zelenoj boji ,znaci mod je sa nama 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: eeee de si sta radis? Senka gleda seriju? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne gledam seriju... Slušam kako nam bivša braća rade o glavi...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Dobro veče Dobro She,jbt...pa što napadaš čovjeka...sinoć se registrovao... Teo je mod nick već odavno... oooooooooooooooo,Senka de si ti da znas da sam te falila na nekim catovima rekla sam im ,nek crknu od muke da nema boljeg admina pa bre ti ne banujes ni kad te na kolenima covek moli a neki za svako slovce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Korisnici koji su trenutno na forumu: Manojlo, Senka, SHE, Teo i 13 gostiju ovaj brate mili,jel vidis da lepo na dnu stranice stoji Teo u zelenoj boji ,znaci mod je sa nama  Mogu li ja ovde biti inkognito...o jbt
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
A ja svratjo na pivu... ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|