| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da bi video dal su svi cekovi kako treba moras da vrtis racun,dan,za danom razumes,sta ti pisem zamisli cega se ona setila
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kao znas ukuca cek pa kad joj da banka ona ga ubaci pazi k***a
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pa možda nekom menja ček za novac ok to su i meni radili u tehnomaniji
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
wu,*ebe mi se za pare razumes nego ne zelim da me jedna sitna,jajara *ebe u mozak
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: kao znas ukuca cek pa kad joj da banka ona ga ubaci pazi k***a e jbga moja prijateljica je čekala nekog npr s iznosom koji meni treba pa mi onda unovči ček kao da je taj neko kupio to na moje čekove a ne kešom e sad šta se u kasi piše ne znam
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: wu,*ebe mi se za pare razumes nego ne zelim da me jedna sitna,jajara *ebe u mozak možda samo nekom čini uslugu proveri ti to bašš da bi bila sigurna pa tek ondak delaj
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma nije to unovcavanje cekova kad unovcis cek ti ga odmah stavis umesto kesa i to joj ne bih zamerila to je ukucas cek uzmes pare i vratis cek za pet meseci,pa ga opet odlozis za pet a mozda neki i ne vratis velika je fima i tesko da sve to moze da se isprati
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
aj da vim da li će neko nov da uđe večeraske kad se Breddkasti promangupirao pa neće se kisik vodik i ostalo s nas
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: wu,*ebe mi se za pare razumes nego ne zelim da me jedna sitna,jajara *ebe u mozak možda samo nekom čini uslugu proveri ti to bašš da bi bila sigurna pa tek ondak delaj wu znam sta je unovciti nekom cek kad ti bude trebalo ja cu ti zavrsiti dodji kod mene al druga stvar je imati taj cek odmah u radnji a drugo je ovo
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ma nije to unovcavanje cekova kad unovcis cek ti ga odmah stavis umesto kesa i to joj ne bih zamerila to je ukucas cek uzmes pare i vratis cek za pet meseci,pa ga opet odlozis za pet a mozda neki i ne vratis velika je fima i tesko da sve to moze da se isprati samo ti nju dobro proveri da bi bila sigurna šta radi
|
|
|
|
|
|
|
|