| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
draga wu,spoljni izgled i lepe i mazne reci varaju ja da ti kazem za nju svi misle da je postena
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma odana firmi i prpostena
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
cek da popusim pa cu ti ispisat nesto ti bese radis finansije jel tako?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: a opet mislim o.k. kucamo racune nagazila sam par pisanih racuna al neki su od aprila ej to nije ono uzmes stvar za sebe da je nosis ti bre uzmes pare gazdine pare i aj da kazem,moglo bi da me boli uvo ali znas,ako je ona kao sef finansijski odgovorna na papiru u stvarnosti svi placamo manjak znam da se manjak nadoknađuje iz vašeg džepa a pitam ja tebe sad zašto bi ti njoj davala lovu? ako bi i davala tolke pare onda bi sigurno dala nekom kome je preče msm ovo ja pretpostavljam
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: cek da popusim pa cu ti ispisat nesto ti bese radis finansije jel tako? jeste i to u eurićima hahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Srećice znaš šta jbeš ti te poštene od poštenja vajde nema nego use i u svoje kljuse
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Вучица je napisao: msm da je Bredkasti našao curicu neku zato ga sada nema mi njemu više nismo intresting i tako, sad nas pušća da čeznemo za njim do iznemoglosti da ponovim da srećica vidi
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
znas li kakav je ona profi!!! mi kad naplatimo racun sve ide kroz kasu i kroz neki nas program panteon,ne znam dal si cula
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: znas li kakav je ona profi!!! mi kad naplatimo racun sve ide kroz kasu i kroz neki nas program panteon,ne znam dal si cula nisam ja ti nemam ekonomski faks jbga samo osmoljetku priučena sam moja srećice
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kad ti meni platis stvar ja kucam u programu koliko si platila kesom,karticom ili cekom ona ladno kuca umesto kesa cek i uzme pare e sad u programu se svali serijski br. ceka br. racuna banka datum pustanja upisuje ona ladno upise cek al bez tih parametra i ne stavi ga unutra cekovi inace stoje kod nas i mi ih pustamo mozemo odlagati do pet meseci
|
|
|
|
|
|
|
|