| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
naravno i na koji nacin al ne znam sta da radim od mene ne uzima al posto ja ne kradem,a i ne bih uffffffffff gadi mi se
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
postavi nekog ko bi rekao u blizini da vidi što i ti hahah pa neka taj neko prijavi i mirna bačka
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
odoh da popusim tu sam **bem ga mnogo se muvas
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: postavi nekog ko bi rekao u blizini da vidi što i ti hahah pa neka taj neko prijavi i mirna bačka znas muci me s jedne strane to sto ima dvoje dece pa se pitam koliko ce joj to stetiti a opet s druge,kad vec glumis autoritet i postenje,a nisi to sta tada?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
msm da je Bredkasti našao curicu neku zato ga sada nema mi njemu više nismo intresting i tako, sad nas pušća da čeznemo za njim do iznemoglosti
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sad radim u drugoj radnji nekad nisam imala dodir sa kasom al ovde em mi je lakse em mogu i na kasi da radim znaci za kompom sam zgadila sam se i imam problem sa tim sta je ispravno
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: postavi nekog ko bi rekao u blizini da vidi što i ti hahah pa neka taj neko prijavi i mirna bačka znas muci me s jedne strane to sto ima dvoje dece pa se pitam koliko ce joj to stetiti a opet s druge,kad vec glumis autoritet i postenje,a nisi to sta tada? ondak se ne krade jbga i radi te dečice, jak mi je ona autoritet lepo bi ih naučila lekciju koju je trebalo odavno da zna i tako to prijavi il poturi drugog da to uradi
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: sad radim u drugoj radnji nekad nisam imala dodir sa kasom al ovde em mi je lakse em mogu i na kasi da radim znaci za kompom sam zgadila sam se i imam problem sa tim sta je ispravno velika si devojčica znaš šta je ispravno jbga ne trebaš se u tim godinama ispravnosti učiti
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a opet mislim o.k. kucamo racune nagazila sam par pisanih racuna al neki su od aprila ej to nije ono uzmes stvar za sebe da je nosis ti bre uzmes pare gazdine pare i aj da kazem,moglo bi da me boli uvo ali znas,ako je ona kao sef finansijski odgovorna na papiru u stvarnosti svi placamo manjak
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang