| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: SHE je napisao: ko zna kakve su tvoje fantazije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Moje fantazije su na nivou latino sapunica Ako te bas zanima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) takve fantazije imaju bakice od 60 godina
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
PrvO mi ti objasni zašto nije debilno Pa stani u knez mihajlovu sa pecaljkom Pa kad naidje neki crnac zabaci udicu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Xaxaxaxa Pa bas ti hvala she Pukla si skroz I ti bi da ideš u pozoriste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: PrvO mi ti objasni zašto nije debilno Pa stani u knez mihajlovu sa pecaljkom Pa kad naidje neki crnac zabaci udicu zato sto su mi crnci sexi ne znam da pecam i ne setam knezom
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
neko masta o trojci neko i o cetvorci aja o crncu i molim ta ti mi kazes da je to debilno
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ukucaj na google kako se peca A ja ću ti nabaviti crvice Fuuuuj su crnci Pogotovo njuska ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: neko masta o trojci neko i o cetvorci aja o crncu i molim ta ti mi kazes da je to debilno Pa ti si genije Meni je fuj sva ta mašta. Majke mi
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ukucaj na google kako se peca A ja ću ti nabaviti crvice Fuuuuj su crnci Pogotovo njuska ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: neko masta o trojci neko i o cetvorci aja o crncu i molim ta ti mi kazes da je to debilno Pa ti si genije Meni je fuj sva ta mašta. Majke mi ma znam
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang