| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: jel ti varas svog decka kad ga imas? ne , jer tada vidim samo njega Čak ni za sebe ne znam Kad sw vidim u ogledalu ....pitam ko je ovo ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Izvini she Nikad nije kasno za promene Kontam da ću i ja mozda. U 60toj otići Prvi put u pozoriste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: SHE je napisao: jel ti varas svog decka kad ga imas? ne , jer tada vidim samo njega Čak ni za sebe ne znam Kad sw vidim u ogledalu ....pitam ko je ovo ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) eto vidis,ako ti ne varas zasto mislis da svi drugi takodje ne varaju
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Izvini she Nikad nije kasno za promene Kontam da ću i ja mozda. U 60toj otići Prvi put u pozoriste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) to ti kazem ne treba gubiti nadu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
koja si ti budala majko mila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Malo je tako divnih kao ja Ne verujem zato što moje drugarice varaju I to momke sa kojima su duže u vezi
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sunce ti **bem! blago tvojim prijateljima zavidim im
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Malo je tako divnih kao ja Ne verujem zato što moje drugarice varaju I to momke sa kojima su duže u vezi ma tripujes se
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahaha zamišljam tebe u dugoj haljini Sa veštačkim du petom Sto kod kineza ima da sw kupi....kako koračaš ka pozoristu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a ja razmisljam kakav bi to promasaj od zivota bio umreti a ne opaliti cusku,takvom kvarnjaku ooooooooooooooo Boze ne daj da mi se to desi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|