| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Pa bas ti hvala Kad mi nudiš takve kretene pa nisu oni kreteni, jednostavno,zele se dobro izzaJebavati dok se ne skrase ima i takvih ljudi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da .stooo Mislila si da imam nokiu 3310 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da .stooo Mislila si da imam nokiu 3310 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kad mislim na tebe boli me glava jok bre gledala sam u posetama,tamo
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Pa bas ti hvala Kad mi nudiš takve kretene pa nisu oni kreteni, jednostavno,zele se dobro izzaJebavati dok se ne skrase ima i takvih ljudi Ma daa aj sheee jw l moguće da ti verujes u to Pa takvi će i u braku da varaju A uostalom danas Nema ko koga ne vaara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
brate mili steta sto ne volis pozoriste volela bih otici s tobom nekad na neki kulturan dogadjaj ne samo ovako lupetati ko maksim po diviziji
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Pa bas ti hvala Kad mi nudiš takve kretene pa nisu oni kreteni, jednostavno,zele se dobro izzaJebavati dok se ne skrase ima i takvih ljudi Ma daa aj sheee jw l moguće da ti verujes u to Pa takvi će i u braku da varaju A uostalom danas Nema ko koga ne vaara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja ne varam
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Gle ovog marka ko majmun se primio na ovu Plavu sa kikama Pa ja nw verujem E ovo je lepa pesma Ukucaj košta me
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel ti varas svog decka kad ga imas?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahaha ti to mene zezas Čuj kulturan dogadjaj Al iskreno da ti kažem u pozorište sam bila smao kaf. Sma gledala dečije predstave A ovako nikada nisam isla....sramota! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Hahahaha ti to mene zezas Čuj kulturan dogadjaj Al iskreno da ti kažem u pozorište sam bila smao kaf. Sma gledala dečije predstave A ovako nikada nisam isla....sramota! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa jebote sta mi se smejes kad se menjam na bolje
|
|
|
|
|
|
|
|