| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Možeš doći Samo ako ces mi spremati palacinke:D I služiti mw Da bar jedan dan budem kraljica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) \ mogu ja da dodjem i za godisnji pa da budes dve nedelje kraljica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: jel imas veliku kucu? E jbg she ...nemam nista svoje Al želim da imam onaj džip porshe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: jel imas nekog dobrog druga da me upoznas sa njim? Jbtee i ti si u trendu Čim želiš piletinu Nemam starije drugove....samo tu oko 30 Imaš li ti nekog za mene...tu oko 30 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nista sestro slatka,za ozbiljno samo ono usput ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: Možeš doći Samo ako ces mi spremati palacinke:D I služiti mw Da bar jedan dan budem kraljica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) \ mogu ja da dodjem i za godisnji pa da budes dve nedelje kraljica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Opaaaa Je l mesec dana da budem kao kraljica Pa ti bi me u grob oterala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: MeGi je napisao: Možeš doći Samo ako ces mi spremati palacinke:D I služiti mw Da bar jedan dan budem kraljica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) \ mogu ja da dodjem i za godisnji pa da budes dve nedelje kraljica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Opaaaa Je l mesec dana da budem kao kraljica Pa ti bi me u grob oterala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahahahahahahaha jel ovo kompliment ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jbte she pa idi u grad Te za usput možeš lako naći Samo ih počasti u gradu sa dva tri pica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Jbte she pa idi u grad Te za usput možeš lako naći Samo ih počasti u gradu sa dva tri pica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma kazem da za tebe nemam nista ozbiljno samo ono za sexat se jednom,dvaput ne zele momci obaveze ako ti to odgovara,da vidim nesto
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa bas ti hvala Kad mi nudiš takve kretene
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang