|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
eto ode i Iskra prije mene al' ipak sam ja princeza..da se zna doduse bez princa al ko ga ebe...nije mi prvi put  a i imam Megi sa sobom...sta ce mi sta vise
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra dodji opet da se pisemo i citam horoskop samo da znas laku noc ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Laku noc ko odlazi .. zao mi je da sam kasno dosla ... dodjem ja sutra popodne mozda malo ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bilo vas je lijepo vidjeti i osjetiti na kratko pisemo se opet pozz curke nadam se da cu uskoro i nekog gaconju ovdje pozdraviti laku noc ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ubio mi se net
pa nista, idem ja da ubijem krevet piiii
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
sta je, svi mamurni od sinoc?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: Gigi, lijepo te citati..nedostaju mi tvoja slova :* ... ali kod tebe je tamo danas festa i ti si mozda i kralica karnevala, ako nista u svom kvarzu hehe... ako imas kakvig karnevalskih slika podjeli  I meni nedostaju tvoja Moli, ali život je takav, stisnule me obaveze... Mislim da sam konačno zakoračila punom snagom u svijet odraslih...kuća, posao, faks, kava, kuća, posao, faks, kava...ako ništa drugo, barem se faks opako približava kraju... I tako to...skupljam pare za novi auto...valjda ću skupiti za 10 godina... I sve nešto ovako i sve nešto onako! Upitana sam neki dan na poslu jesam li zaručena (zbog prstena na ruci)...e pa nisam! Gledaš li The Voice...jedna cura koja je bila na audiciji (a nije prošla i mentori su priznali da su pogriješili jer joj se nisu okrenuli) išla je sa mnom u osnovnu svih 8 godina! Divno pjeva, ali eto...mentori su čudni ove godine!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ovde i cure svraćaju ?? Mmmmm.... Može malo uvek dobrog Đoleta?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: Gigi, lijepo te citati..nedostaju mi tvoja slova :* ... ali kod tebe je tamo danas festa i ti si mozda i kralica karnevala, ako nista u svom kvarzu hehe... ako imas kakvig karnevalskih slika podjeli  I meni nedostaju tvoja Moli, ali život je takav, stisnule me obaveze... Mislim da sam konačno zakoračila punom snagom u svijet odraslih...kuća, posao, faks, kava, kuća, posao, faks, kava...ako ništa drugo, barem se faks opako približava kraju... I tako to...skupljam pare za novi auto...valjda ću skupiti za 10 godina... I sve nešto ovako i sve nešto onako! Upitana sam neki dan na poslu jesam li zaručena (zbog prstena na ruci)...e pa nisam! Gledaš li The Voice...jedna cura koja je bila na audiciji (a nije prošla i mentori su priznali da su pogriješili jer joj se nisu okrenuli) išla je sa mnom u osnovnu svih 8 godina! Divno pjeva, ali eto...mentori su čudni ove godine! Da Gigi....zivot je takav, sve manje vremena ....pa vec je treci mjesec 2016 godine...auuuuu Kao da je juce bila nova godina, ...i to ne samo ova..nego i ona tamo prije...ludilo Svijet odraslih...grrrrrrr, lijepo je, ali vrati se svako malo u svijet neodraslih...lijepo je The Voice ne gledam, iskreno da ti kazem....pogledala sam prvi put ovaj zadnji vikend, jer sam ga provela sa mamom, a ona to prati  I sta kazes..nisi zarucena...pa bas si smotana, trebala si slagati i reci da jesi.....malo da ih nalozis hehe...mada sma primjetila u toj recenici da si upitana na poslu...e pa super, radis i radis...a ko radi skupi za auto ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 142 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|