| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: nakaslji se molena da se ne cuje zvuk upaljaca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahahahha i ja sam se tim trikovima sluzila ili uvucem glavu u ormar hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: MeGi je napisao: nakaslji se molena da se ne cuje zvuk upaljaca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahahha, kakve fore opet sam u tripu da trile i laya su ista osoba ili dele sifru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
i spalis odma' cvaj komaten suknje
ili obrve?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: LaYa je napisao: MeGi je napisao: nakaslji se molena da se ne cuje zvuk upaljaca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahahha, kakve fore opet sam u tripu da trile i laya su ista osoba ili dele sifru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jeste, ja sam trile
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
kad smo vec kod cigara slusaj ovo bila ja u izlasku u subotu(ovo malo da se pohvalim) i uglavnom.....legla, naravno ne skidam sminku niti se kupam kad dodjem i probudila se ja.....i setala po kuci....i ja za kosu se nesto uhvatim kad iz kose izvucem celu cigaru Kakko li je to meni dospeloooo i ostalooo,lebe mekani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: kad smo vec kod cigara slusaj ovo bila ja u izlasku u subotu(ovo malo da se pohvalim) i uglavnom.....legla, naravno ne skidam sminku niti se kupam kad dodjem i probudila se ja.....i setala po kuci....i ja za kosu se nesto uhvatim kad iz kose izvucem celu cigaru Kakko li je to meni dospeloooo i ostalooo,lebe mekani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  lebe mekani da mi bi s tobom jednom u provod izaci 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ahahahahhahahahahahah auuuuuuuuuu
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ovo je istina ziva, pa dodji molena ja bih izasla ,zivota mi 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahah slika mi u glavi rascerupana Megi...a imas onako valovitu i gustu kosu i cigara viri negdje iz kose...razmazana sminka i mamuran pogled
|
|
|
|
|
|
|
|