| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jos da si musko hmmmmm onda ti mozda ne bi bilo lako  gdje li to Megi lunja gleda parove garant
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
oooooooo Megaro, kopriva te ožarila jes ziva, sta muntas ovih dana, haaaa
koalui ui ui ui ui
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Iskraaaaaaaaaaaaaa
Nikitaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Molena je napisao: pa ni ime mi vise ne 'izgovara' kako treba ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) oprosti danas sam jako slsogirana mozak mi jako usporen eeeh da me vidis samo jel to neka svjeza droga ovogodisnja neka 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
stara, stara, pokvarila se
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma Molena bila sam u izlasku i subotu i nedelju zato sad ne znam za sebe i pitam se kad cu se uozbiljiti muku mucim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa procitala sam ovde da si bila u australiji je l to istina? otisla si u moju nesudjenu zemlju eeeeh da si mi rekla ranije, mogla sam ti reci da mi trazis momka za papire 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pas to nisi rekla a jesu ruzniii bmtizivot al ne mogu oni biti ruzni koliko tebi trebaju papiri jel? 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: stara, stara, pokvarila se 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Ma Molena bila sam u izlasku i subotu i nedelju zato sad ne znam za sebe i pitam se kad cu se uozbiljiti muku mucim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e jesi nasla kome da se zalis ja sam ti ono uber ozbiljna a jos malo pa punih 40 
|
|
|
|
|
|
|
|