| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja ne pijem ponedjeljkom...samo zdrav zivot vodim radnim danima 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Aj na ex I milena gde si ti  Bas si se lepo sredila.... 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ni ime mi vise ne 'izgovara' kako treba ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sam uvijek lijepo sredjena u 10 navece ponedjeljkom odmah za kreveta kud ces ljepse 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu malo kasnim, pisem memoare ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa desi Megi....da cujem neku novu avanturu, neke nove misli nasmijavas me svojim zadnjim postovima
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
olaaa Lakiii gledam tri, dva, jedan i kad god se kuha nesto ja se tebe sjetim nije mi ko tebi, ali nije mi ni lako 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ne da mi se to gledati, onda bih samo nesto njupala kasno je, konobar, za mene čajić nešto sam se profinila, ne prepoznajem se e molena, molena, nije tebi lako...ne bi ni meni sa tobom bilo ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
izvolite  cuj ne bi joj bilo lako...evo vidis ti okom i ja stvorim 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: pa ni ime mi vise ne 'izgovara' kako treba ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) oprosti danas sam jako slsogirana mozak mi jako usporen eeeh da me vidis samo o ooooo LaYAaaaaaaaaaa djes ba kengur ruira rura rurrrraaaa 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|