|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma da...ozbiljnost nam je drugo ime...posebno na forumu Iako, sve je istina i samo istina bilo..sve receno, izreceno, uradjeno a o osjecajima da ne pricam...ko se volio volio se, ko se mrzio mrzio se i takooo ....  ...kakve komadine budala hahahhah A Piki....ne spominji mi ... odmah se najezim..po cijelom tijelu ne znam kako mu to uspijeva...to ni Triletu cak nije uspjelo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
gde su mrcine? zatvorile ih rada, radojka, dara, radimla, ema, ena, eleonora?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sve frajeri neki ali ovdje bili.... kuci manji od radinog, radojkinog, darinog, radmilinog zrna
zene su ovdje uvijek bile za dvije klase ispred njih
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
aaaa, sećam se sećam...to ona dvojica gologuzih, prsatih, joj da da bili pravo dobri...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
BILI .  Ja bih sada vise voljela Megi vidjeti nego se ustipaka s jednim jajetom najesti... od ovih koji su nekad bili gologuzi i prsati apetit izgubim
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja bih najradije njih sve na gomilu pa da ti uštipke od njih pravim, et' toliko mogu
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mljac zamisli ustipkle sa smjesom od Megi, Picarda i Pitta !? ili od Gigi, Casa i Senke hehehe ili od Trileta, Iskre i Vucice ajmeeee
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
moraš preliti nečim ( nekim ) ili umociti 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
djavle bezobrazni  ona bi umakala
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ma joooooook, sta ti pada na pamet, ja sam se uozbiljila
nisam htela ni sad ovo kod Pikija da ti pokvarim, znas koji je napor to za mene
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 83 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|