Moram da ti se pohvalim da sam bila kratko van moje lepe Srbije i da sam shvatila stvarnoooo da nikada ne bi zauvek otisla odavde ovde je zivot ovde je provod tamo su svi mrtva puvala Sad mi je jasno zasto se seljace kada dodju u Srbiju jer tamo ne smeju mrdnuti i skupo im i onda sa svojom platom ovde kod nas se foliraju gastrabajteri Ne smes se bre izuti u diskoteci odmah ti govore obuj se kao neki nivo drze ovde kod nas bre mozes i da zalegnes ako ti se prispava sve nesto isfolirano a do juce opanke nosilo
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
I ja sam tebe .... bas mi falis i ti i sva ona nasa zaebancija i cirkus sto ovdje na forumu sto po nekim skrivenim chat sobama hahahah Boze sve me smijeh ufati kad se sjetim
A ja kao ja...manje vise sve po starom, nema potrebe da ista drasticno mijenjam kad se sebi svidjam ovakva hahaha...vidis, sta da ti pricam
Kod tebe...osim sto si sada gospodja i ne kuhas vise, sta ima jos...?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 88 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu