Eh evo i mene da se malo sama sa sobom ispričam Evo kod mene malo napadao sneg I dalje pada Nova godina pocela Valjfa će biti i novih promena Al u pm Nisam znala da je život stvoren da se stalno nešto ceka
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Danas sam se napokon naspavala nakon 10-ak dana neprospavanih i ludih noci, i jos urnebesnijih dana ...ponekad imam osjecaj kao da mi je 18-20 godina
Dragi moji forumasi zelim vam svim setnu i uspjesnu novu godinu....da vam ova 2016 bude bolja na svakom polju od ove kojoj smo vec okrenuli ledja...Ako se mjeri po nacinu na koji udjemo u novu godinu onda ce meni ova da bude ludilo
Sve naj naj i da vam je uvijek osmijeh na licu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
dakleM puno,punoooooo,odavde do neba zdravlja mnogo,...da padnes na *u*icu...,smeha a parice,...jebes pare,nacice one vec put do nas a i ako zakasne malko,ne mari ,svaki dinar kosta aa tek euro
jos jedared [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DvunQPki7Ok&list=PLolfy5zkhGzi1sBX3M5uY0CkN565XAo0Z&index=4[/youtube]
ziveli...jos dugi niz godina,sve u zdravlju i veselju
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 88 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu