| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja sma čula da se putovalo samo za vreme yu Išlo se na kafu u trst na ručak u Beč itd Eh hah beše to lepo vreme Ma isla bih ja Molena Al nema se vremena....para bi se i našlo al vreme tesko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Dobre su ti ove bundevi ne semenke A ja nekako volim vise suncokret Kad krenem ne znam stati
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Eto dešava se i najboljima Verovatno me ima tamo negde Kad sw izići pa cu mu ja tad.biti dobra Ovo se ja tesim Ma ko ga sisa Dolazi mu rodjendan Dan prije mog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I smislila sam nesto opako Napisaću mu pismo i staviti kondome u kovertu I da mu da jedan dečko....posto ja ne mogu...kad mece ni da se vidimo Eh Tugo oo Kao da sam suga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi, ne budi otirač za noge. Dobra večer svima u dalekoj tuuđini.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Oho ho picard Otkud ti Pa gde si bree Tačno se sad smejem za stvarno:D
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Osjetio miris pecenih suncokretovih sjemenki.
Sta kukas stalno ti?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
To mi je u krvi Stvarnoooo pa te semenke su mojih ruku delo hahah I kako ti je u braku? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: To mi je u krvi Stvarnoooo pa te semenke su mojih ruku delo hahah I kako ti je u braku? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Brak je mrak, doslovno. Bilo je kratko i slatko, neponovilo se. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sad se onda vraćaš na stari put Ih leleee Pa šta ima picard Ne znam jesam li pitala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ovo ne pise picard Dao si sifru moleni Priznaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Svasta!
Kako si ti? Sve mi ispricaj, sve sta ti lezi na dusi, sto ti srce stisce.
|
|
|
|
|
|
|
|