|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
naravno Megi kod njega je kratko i brzo najbolje u skladu sa godinama 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
ne ne Molena,grešiš,nisam ja pokvaren
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Molena sad cu ja da rovarim hoću li naći jedan cigar Teško smrc znaci jos uvijek nisi ozbiljan pusac 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: ne ne Molena,grešiš,nisam ja pokvaren nisi samo si navalentan sto bi rekla Megi 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: ne ne Molena,grešiš,nisam ja pokvaren nisi samo si navalentan sto bi rekla Megi  neznam sto znaci nevalentan,li čuo sam za taj izraz?!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
aj molena napravi neki kontakt pa se cujemo,skype,hangouts,viber,,,goluba pismonošu...hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pitaj tetu google
bas sam umorna borim se da ne zaspem majke mi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena sanjaj me pa ces se razbuditi,,,buhahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: aj molena napravi neki kontakt pa se cujemo,skype,hangouts,viber,,,goluba pismonošu...hihihihi pa evo cujemo se kakva je razlika tamo ili ovdje pitaj sta te zanima samo sa Megi se cujem na viberu shvatile smo da smo drage jedna dugoj ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 82 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|