| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma ne gledam,gledam izbore,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja sam gledala jedan snimak Sladja sa kratkom kosom i deblja jedno dvadeset kila Kako je smršala svaka joj čast A snimak je fuuj Neka loša gluma samo mazzo
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Kako je ona onom pjevacu ofarbala fasadu i psa u pink boju,,hahahahaah ja nju iz nocne more obozavam i ona je imala odlican smisao za humor....jednostavno su se ljudi lozili na njenu pricu hahaha Malnar je njen tvorac Ma ne Slada nego ona Miljana iz Paraova,a Slada je smanjila grudimoperacijim u njemackoj... taj podatak za grudi mi je inace vrlo zanimljiv hvala sto si ga podijelio sa mnom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja gledam Molena. ...tj slušam Forumasim I plus pišem nešto na papire Pa ja sam zena zmaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahhah pa iamla je setice najmanje u Nocnoj Mori,pa je to uradila posto je isla na mrsanje,nebi stajalo dobro,sestica na suri od 45 kg,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Ja gledam Molena. ...tj slušam Forumasim I plus pišem nešto na papire Pa ja sam zena zmaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vidis kako si napredovala, jos ti zmaj fali samo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hahhah pa iamla je setice najmanje u Nocnoj Mori,pa je to uradila posto je isla na mrsanje,nebi stajalo dobro,sestica na suri od 45 kg,,,hahahahahah pa cak i da je istina pametan potez...normlano razmsiljanje
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi jel ti jos ona rodica neudna,,hihihiihhi,daj nesto nabaci...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja za ove nove ukućane nikad pre nisam čula I mnogo su dosadni Evo ekcem kaže da u rijaliti ne mogu pošteni xaxax
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt mislila sam da si ti našao neku žensku Pa ubiše te rijalitije Ti ćeš se oženiti samo kad ukinu rijalitije u sfrj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|