| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hahahahah,ma u biti od tih reality ljubavi nikad nista nema,osim stvarno izuzetaka,sve to propadne,ali uvijek sansa postoji!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesu .jesu i svadje....nisam citala Jesu li vani u vezi?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I prije se tukla,kad je momak hoce poljubiti ili zašlatati ona mu lupi šamarčinu,,ljubav boli..hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Samo bojana i nikola rokvic ostali zajedno A ostalima Brzo pukne tikva Pitt udji ti u neki rijakiti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Molena jel se bojis momaka ili samo susreta na Skype,,ihihhihihiih
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma zao mi sto ga nisam udarila Samo sam od besa bacila telefon I svoj i njegov:((( Prvi put da osjetim da ljubav boli Zato Molena i ja prelazim u lezbejke
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: I prije se tukla,kad je momak hoce poljubiti ili zašlatati ona mu lupi šamarčinu,,ljubav boli..hahahahah znaci mazohizam je pali ja se nje sjecam iz nocne more zato sam mozda i primjetila cijelu tu pricu na netu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa znas da sam razmisljao,s obzirom na moje specificno zanimanje i pojavnost mozda,,,ihihhiih oces li navijati za mene!?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Ma zao mi sto ga nisam udarila Samo sam od besa bacila telefon I svoj i njegov:((( Prvi put da osjetim da ljubav boli Zato Molena i ja prelazim u lezbejke hoces na skypeu da idemo ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: I prije se tukla,kad je momak hoce poljubiti ili zašlatati ona mu lupi šamarčinu,,ljubav boli..hahahahah znaci mazohizam je pali ja se nje sjecam iz nocne more zato sam mozda i primjetila cijelu tu pricu na netu Ja o Megi pricam a ti o Slađi,,hahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
|